15 Ekim 2011 Cumartesi

Çakışma-(Son Patlama) Bölüm-4

Floid Yansımaları
(Yakın gelecekten ipuçları )
Çarpışmadan 30 gün  sonra;

Dünyanın floid yansımaları görünmeyen tek alanı bile kalmamıştı 30 gün önce gerçekleştirilen deneyin insanlık üzerinde en psikoloji bozan etkisi buydu.. Aynı evren hatta dünya üzerinde farklı boyutlarda birbirinden habersiz yaşamların varlığı ortaya çıkmıştı..Ama onların bizden haberi yoktu ve onlarla iletişim kurmanın mümkünlüğü hala bilinmiyordu..
Floidler hakkında 2 tür hipotez söz konusuydu.
1-) aynı zaman dilimini paylaştığımız farklı boyuttaki yaşam formları
2-) Faklı zaman dilimini kullandığımız bizden önce yaşamış atalarımız veya bizden sonra yaşayacak olan çocuk ve torunlarımız..
Floidler insan boyutlarında el ve ayak uzantılarının belirgin olduğu, sıcak havalarda asfaltların üstünde tüten saydam buhar gibi olmadık zamanlarda salonunuzdan geçebiliyor veya yolda yürürken bir hayalet gibi içinizden geçebiliyordu. 
2.hipotez doğruysa eğer evrende bir zaman tüneli açılmış ve zamanda yolculuğun mümkünatını kanıtlar bir delil elde etmiş oluyorduk.
1. hipotezde ise şuana kadar hep yukarıda aradığımız farklı yaşam formlarının aslına yanımızda olduğunu farkediyorduk..
floidlerin bizim farkımıza varmadıkları ve bizi göremedikleri gayet ortadaydı deneyin tek kötü sonucu bu değildi..
Floidlerle iletişim kurabildiğini hatta bize çok önemli mesajlar getirdiklerini, onların deney sonucu burada olmadıklarını iddia eden fakat bunu bir türlü kanıtlayamayan şarlatanlar ortaya çıkmıştı. Her zaman olduğu gibi floidlerin gelecekten geldiğini ve bize istediğimiz haberi getirebildiklerini söyleyen, ödeme yaptığınızda küçük bir transa girip titremeyle çıkarak bir sürü maval okuyan büyücüler türemişti. Aslında gayette iyi para kazanıyorlardı.Fakat hiç biri işin ciddiyetini anlayamıyorlardı..

Floidlerin sayısı gündüzleri daha çok geceleri ise daha azdı ,bu bize onlarında bizimle aynı sistem içerisinde yaşadığının, güneş enerjisinden faydalandıklarının bir ipucusu olarak değerlendirilebilirdi.
Birlikte hareket etmeleri ise toplum bilincinin var olduğunun göstergesi olabilirdi.Floidlerle yaşamak cehennemde yaşamak gibiydi.
Zonlab'da ise 30 gündür hiçbir bilim adamı dışarı çıkamıyordu.. Zonlab bir bilgi karantinası merkezine dönmüştü.
 Zonlab'da Michael' den sonra ölümler devam etmiş yaşanan tersliklerde 19 bilim adamı daha hayatını kaybetmişti.

19 ağustos 2023 İsveç:

Garajında küçük bir araştırma laboratuvarı kuran İsveç'li bir bilim adamı herkesten habersiz ve illegal olarak dünyanın sorduğu soruya cevap bulmaya çok yakındı.. onda Floidlerin aradığı bir şey vardı ve bu onu yem olarak kullanmayı evine yapılan bir Floid saldırısında farketti.. Floidler Tanrı Tozunun peşindeydi. 
Bu bilim adamı Oscar'dı
Oscar Tanrı tozunun gücünü daha Zonlab kurulmadan farketmişti.. Zonlabda Antonio'nun yanındaki kişi Oscar'dı Antonio'nun beynini dini hurafelerle yıkamıştı ve istediği şeyi ona yaptırmayı başarmıştı Oscar'ın elindeki tanrı tozunun yalnızca bir kısmıydı. Onu Panel odasında Çarpıştırıcı on sette iken panel altlarındaki fiber optiklerden 2 günde çekmişti. Tanrı Tozundaki değer değişiklikleri bu yüzdendi..Bu girişimi diger panel odası görevlilerin 7 sinin ömürboyu hapsine michaelin ise hayatına mal olmuştu.. Tanrı tozunu İsveç'e götürebilmesi de yeni fiberleri almaya gitmesi ile gerçekleşecekti. Projeden atılacağını ve Bora'nın onun suçsuz olarak ayrılmasına izin vereceğini de biliyordu.. Peki nasıl ?
Floidler Cern'deki deney sonucunda Meydana gelen Tanrı tozunun boyut değiştirirken arkasında bıraktığı boyutlar arası geçitten kendi yaşam kaynaklarını geri alabilmek için gelmişlerdi. Fakat tanrı tozu cernde muhafaza altına alındığında ortaya çıkarttığı radyasyon sayesinde Floidlere görünmemişti. Oscarın elindeki tanrı tozunun yalnızca bir kısmı olduğundan Floidlerin normal hayat içerisinde yalnızca silüyet olarak gözükmesini sağlıyordu.. Floidler ilk defa Oscar deneyden ihraç edildikten 3 hafta sonra gözükmeye başlamışlardı. Buda Oscarın elindeki tanrı tozunu laboratuvarında işlediği tarihle aynı zamandı..
Oscar tanrı tozunu zonlab'daki gibi muhafaza etmedi radyasyonu engelleyebilmişti. bu sayede floidler tanrı tozunu görebiliyor, Onun, onlara göre aydınlattığı objeleri ve insanları da görebiliyor , iletişim kurabiliyorlardı.. 
Oscar floidlerin tanrı tozu için yaptığı saldırıda tanrı tozunu korumak için muhafazadan çıkartıp kaçarken etrafındaki floidlerin acı cekerek kaçmasıyla farketmişti. 

30 gün önce Zonlab:
-Leny çabuk kalemini ver!
Leny kalemini heyecandan önce yere düşürdü hemen aldı ve Oğuza uzattı
Oğuz micro chip'in zarar görmüş olmasından çok endişeliydi. kalemi aldı ve arkasındaki metal kısımla Michael in pad ini söktü işlemcinin altındaki micro chipi aldı ve Leny'e uzattı bu Leny'nin titreyen ellerine göre bir şey değildi.. tam o anda 3 sıra arkasındaki depo infilak etti Oğuz ve Leny şiddetle yere düştüler Oğuz endişeyle chipi sorar gibi Leny'e baktı Leny'nin 2 eli de çamurun içindeydi çamurun içinden sağ elini çıkardı ve chipi oğuza uzattı Oguz o anda dua eder gibi yukarı baktı ve kendi padini çıkarıp hemen Michael'in chipini yerleştirdi..
Padine raset attı ve Michael'in boynundaki Zonlab armasından* şifresini aldı. Pade girdi ve hemen reaktörün başına geçti pad eşleştirmesini yaptıktan sonra şifre onayı verdi Leny gözlerini kapatmış ve sonucu bekliyordu.
Son 30 sn kaldığında rezerv kapaklarının sesi duyuldu.. Tüm istasyon titriyor ve tireyerek enerjisini boşaltıyordu.. oğuz o anda kendini yere bıraktı ve sanki tüm stresi o an toprağa boşalmıştı. Derken telsiz çalışmaya başladı..
Ses Thun'un sesiydi hayatımızı kurtardınız Çocuklar..
Biri Hariç Dedi Oğuz.. Michael , Michael ı kaybettik..
Derin bir sessizlikten sonra asansör kapısı açıldı 3 kişi Leny ve Oğuzu yukarı çıkarttı..
Michael'in Ölümü Zonlab'da moralleri adeta yere çakmıştı.
Bora Michael'in raporunu hazırlar hazırlamaz tüm birim başkanları ile toplantı yapıp sistemi gözden geçirdi.. birkaç küçük kırık dökükten başka bir sıkıntı yoktu. Sistem on set devam etmekteydi ve çarpışmanın gerçekleşmesine 5 gün kalmıştı..

30 gün sonra..
Oscar'ın Kurduğu düzenekte  Tanrı tozu yem olarak kullanılmıştı Onlardan birini yakalamaya kararlıydı. bir kafes oluşturdu radyasyonu dışarıya vermeyen sadece çizgi halinde tutabilen bir kafesti tanrı tozu muhafaza şekilde kafesin girişinin hemen karşısında kafesin dışında duruyordu ve Floid'ler  muhafaza halindeyken devamlı saldırı halinde idi. Kafesi çalıştırdı ve Floid'ler geldi.. Biri tamda istediği gibi kafesin içerisindeyken muhafazayı kapattı ve büyük bir ışık ile Floid'ler kaçmaya başladı tanrı tozundan çıkan ışık çok güçlü idi ve muhafaza kapandığı anda yavaş yavaş sönmeye başladı..
Oscar kısık gözlerle kurduğu kapana bakıyordu fakat ışık hala çok yüksekti..
biraz daha yaklaştı ve o mükemmel görüntüyü gördü..
Devam edecek..
http://iyiamakotu.blogspot.com
*Zonlab Arması : Zonlabda görevlilerin bilgileri olan ve kendilerine ait birim şifreleri yazılı olan askeri tip boyuna asılan metal..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder